Elepahnt Nature Park
 
Search Site
Elephant Nature Park
Home
About Us
News
Meet the Herd
Visit our Park
Volunteering
How YOU can help!
Elephant Store
Testimonials
Elephant Details
All about Elephants
Anatomy etc..
Elephant Overview
Conservation
Animal Conservation
How YOU can help!
Our mobile clinic
  Jumbo Express
Rain Forest Protection
Contacts & Links
Contact us
Press/Media
Add URL
Links

Home > Olifanten nieuws > De rivieroever en de militaire staatsgreep

De rivieroever en de militaire staatgreep

Sep 06


De rivieroever

Deze tijd van het jaar brengt gewoonlijk hevige regens en overstromingen in dit gedeelte van het land. Het park en de dieren zijn veilig voor de overstromingen door de rivieroever.

Zoals enkelen van jullie weten, hebben we dit jaar niet zoveel geluk. Dit jaar houdt de rivierover de rivier niet op koers. Aan het eind van augustus hebben we gelukkig over de US $70,000.00 steun van jullie gekregen. Maar we hebben nog meer hulp nodig. Voor meer details over dit project lees dit verhaal :

De militaire staatsgreep

20 September 2006: Er is een militaire staatsgreep in Bangkok geweest. Gelukkig was het geen gebreuren waar bloedvergieten mee bemoeid was. De rest van het land is niet echt aangestoken en zoals het in het verleden altijd geweest is zijn de toeristengebieden gelukkig onaangetast. Het park denkt er zelf weinig tot geen last van te hebben. Maar volg de media alstublieft als u ons land wilt bezoeken. Ander advies wat wij u kunnen bieden spiegelen wij aan het advies dat de UK, US en de Australische regering aanraad; [we] adviseren om het nieuws nauwkeurig te volgen en uit de buurt van regeringsgebouwen en andere publieke gebouwen te blijven. Vermijd grote menigten, militaire groepen en wees voorzichtig wanneer u rond trekt roups and exercise discretion when moving around.

Home > Olifanten nieuws > De rivieroever en de militaire staatsgreep
Elephant Nature Park