Elepahnt Nature Park
 

Home > Elephant Nature Park > Trips naar het park > Meer trips door het noorden van Northern Thailand


Olifanten educatie Speciaal – 3 dagen/2 nachten

Elephant Education tours
Our Herd welcomes a new arrival

De trips helpen direct bij het beschermen van dit bedreigde dier.

Day
Elephant Education Special – 3 days/2 nights day 1

0830am U wordt bij uw hotel opgehaald om door te rijden naar een lokale fruitmarkt.
Waar fruit en ander eten voor die dag voor de olifanten wordt ingeslagen. Dan volgt een geweldig rit naar het Elephant Nature Park - U ontmoet de kudde, nadat de truck met eten is uitgeladen krijgt u de gelegenheid de olifanten vanaf het overzichtplatform te voeren.

U zult veel verhalen over de olifanten horen en u zult veel opsteken over hun manier van leven. Wat zult u allemaal leren:
  • Hun ziektes
  • Hun biologie
  • Hun gedrag en vriendschappen
  • Hun emotie
U krijgt een lunch en daarna gaan we met de olifanten naar de rivier waar ze een bad krijgen, de rivier ligt aan de rand van het park. De mahouts laten u zien hoe je met de olifanten communiceerd. (olifanten beheerders). En dan brengt u de olifanten terug naar de jungle waar ze vrij worden gelaten, ze blijven de hele nacht samen met hun mahouts in het jungle. U krijgt een dinner in het park. Uw overnachtingaccomodatie is in een parkhut.

Elephant Education Special – 3 days/2 nights day 2 Allereerst staat het voeden van de olifanten op het programma. Hun eten bestaat 's morgens uit planten en fruit. Dan volgt er een ceremonie waarin we een boom planten , de boom wordt aangekleed met een stuk stof van de heilige boedha om haar te beschermen. Dan gaan we ontbijten (seizoen gebonden). De gidsen wijden u daarna in de unieke levensstijl en geheimen van de olifant. Uw overnachtingaccommodatie is dicht bij de rustplaats van de olifanten. U overnacht in het kamp waar de mahouts 's nachts verblijven of in het Elephant Nature Park.
Elephant Education Special – 3 days/2 nights day 3 We volgen de voetafdrukken van de olifanten om de olifanten te vinden in hun natuurlijke omgeving. U krijgt uitleg over de individuele olifanten en u krijgt onderwijs over hun leefomgeving. U krijgt tijd om de olifanten te observeren in hun dagelijkse gang van zaken.
Er volgt een lunch in het Elephant Nature Park, dan heeft u de mogelijkheid om als slot de olifanten nog helpen met het baden in de rivier. Voordat u rond 5 uur naar Chiang Mai wordt gebracht.

Inclusief:
Transport naar het park
De accomodatie: een simpele hut
Entreekaartjes
Professionele olifantexpert gids
Toer zijn het hele jaar te boeken
Maaltijden:
Ontbijt x 2
Lunch x 3
Avondmaaltijd x 2
Things to bring on your elephant tour Dingen die u mee moet brengen.
Prijs (per person)
Volwassen 7,100 Baht (circa 153,- euro) (Convert this
Kinderen 4,757Baht (cirac 102,- euro) (12 jaar en jonger)
Elephant Education tours - a much loved elephand mud bath
Geniet van de tijd die u heeft met onze kudde
Elephant Education tours - meet the herd
Een deel van onze olifanten kudde
Elephant Education tours - tree planting
Het beschermen van de bomen
Elephant Education tours - a mahout finds food for his elephant
Mahout die eten voor zijn olifant heeft gehaald

More Elephant Conservation tours Meer olifanten beschermings toers Home > Elephant Nature Park > Trips naar het park > Meer trips naar het noorden van Thailand
Elephant Nature Park