Elepahnt Nature Park
 

Home > Trips naar het park

Elephant Nature Park - Boekings condities en advies

De trips helpen direct bij het beschermen van dit bedreigde dier.

Hoe kunt u een trip boeken naar het Elephant Nature Park?
Door heel erg simpel op de "booking" link te klikken, op elke trippagina vind u een online formulier. Nadat u het formulier heeft ingevuld, zenden wij u een bevestiging toe, met de details van uw reis.

Hoe kunt u betalen voor uw trip?
Wij accepteren Visa, MasterCard of een bankoverboeking. U kunt ook per telefoon of per fax boeken. De nummers staan onder aan elke pagina. Wij adviseren u online te boeken, zo kunt u ook zien welke plaatsen er nog vrij zijn om te boeken.
 
Kan de gids Engels spreken?
Natuurlijk spreekt de gids Engels. Ze hebben allemaal een opleiding aan de universiteit en een afgeronde toeristenopleiding achter de rug. Sommigen komen uit een dorpstam en werken nu op het park om hun communie te ondersteunen.

Waar begint de trip?
De trip begint in Chiang Mai stad. Wij halen u op van uw hotel of guest houses, of een andere locatie in de stad. We kunnen u ook ophalen van een resort bijvoorbeeld vanuit Chiang Dao. Als u buiten de stad verblijft en u wilt van daar opgehaald worden is dit voor een meerprijs mogelijk.

Hoe groot is uw groep?
De groep is circ 8 tot 10 personen groot. Er zijn maximaal 50 personen gelijktijdig in het park. Grote groepen kunnen natuurlijk ook boeken, maar doe dit ruim op tijd.

Waar ligt het Elephant Nature Park?
Het park ligt zo'n 60 kilometer ten noorden van de stad Chiang Mai in het Mae Taeng gebied. De reistijd vanuit Chiang Mai is zo'n uur.
 
Kan ik in mijn eentje naar het park?
Ons park is een natuurreservaat, wij laten geen toevallige bezoekers toe, dit is voor onze veiligheid en om de kudde niet te verstoren.

Wat is een gebruikelijk leeftijd om het park te bezoeken?
Alle leeftijden zijn werlkom, van baby's tot de wat oudere bezoekers.

Wanneer kunnen we het best een bezoek brengen?
Het hele jaar door is het park te bezoeken. Van november tot februari is hoofdzakelijk het mooiste weer te verwachten, maar dan is het natuurlijk ook de drukte periode. Kijk op de weer pagina voor meer details over de regenval en het klimaat in de regio.

Wat zijn de prijzen van de trips?
Onze trips zijn normaalgesproken geprijst in Thaise bath. Maar u kunt door de 'link' aan te klikken omrekenen naar uw eigen munteenheid.

Ik moet vroeg terug zijn om de vlucht van 5 uur te halen, ben ik op tijd terug?
We kunnen dit niet garanderen behalve als u een halve dagtrip of een privetrip doet. Verkeersituaties kunnen het moeilijk maken om vroeg terug te zijn. Wij willen de andere gasten natuurlijk niets haasten, dus zult u een privetrip moeten organiseren.

Wat gebeurt er als ik de reis af moet zeggen?
Dat kunt u lezen in de boekingsbevestiging dat u per email toegestuurd zal worden. Annuleringboetes zijn vastgesteld op 25% als u annuleerd 5 dagen voor uw aankomst annuleerd. Annuleert u binnen 5 dagen van uw aankomst dan moet u het hele bedrag gewoon betalen. We zullen proberen zo flexibel mogelijk te zijn met de annuleringsboetes, maar probeer te begrijpen dat we al onze inkomsten hard nodig hebben en annuleringen meestal betekenen dat we de plaatsen niet meer op kunnen vullen. Pakketten met vluchttickets, treinkaartjes en/of accommodaties zijn onder geen enkele omstandigheid annuleerbaar.

Meer vragen? Neem dan contact met ons op!

More Elephant Conservation tours Home > Trips naar het park
Elephant Nature Park